top of page

Ervaren dat je zelf in staat bent iets aan je problemen te doen.  

'Focus op het managen van je energie, niet op het managen van je tijd'

Lizet Wolters - Beat By Beat

Vitaliteit & levensstijl coaching

Je kunt bij mij terecht voor coachvragen rondom stress en herstel, persoonlijk leiderschap en zelfbewustzijn. Als je last hebt van stress gerelateerde klachten, slecht slaapt of niet meer weet welke keuzes je moet maken, dan help ik je graag je eigen energetische winst- en verliesrekening maken en dit te integreren in je leven. Dit is een basis om balans (terug) te vinden in je leven. Hierbij horen ook thema's als voeding, bewegen, het vinden van heilzame relaties en specifiek ook het herstellen van dat wat je op jouw weg tegenkomt. 


Het doel is dat jij gaat ervaren dat je zelf in staat bent iets aan je problemen te doen. Hoe bewust ben jij bezig met het managen van je dagelijkse stressbelasting? Wat is jouw gedragspatroon in stressvolle situaties of perioden? Plan jij bewust activiteiten om uit te rusten en weer op krachten te komen? Want het belang van bewust tijd nemen voor herstel is onmisbaar voor een duurzaam vitaal en gezond leven. 

Om jouw dagelijkse stressbelasting en met name het herstel daarvan in kaart te brengen bied ik (meerdaagse) fysieke metingen aan, waarbij je objectieve gegevens ontvangt over jouw stress en herstel. Een prachtig middel om te zien wat jou energie kost en waar je juist in de ontspanning gaat en daadwerkelijk kunt herstellen. En vanuit dit punt gaan we dan samen op zoek naar de balans in jouw leven! 


Als jij belemmeringen voelt in jouw stress- en/of energiemanagement en dit verder wilt onderzoeken dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Ik help graag mensen om weer zélf regie te ervaren in het leven.


Ook kun je bij mij terecht als je gewoon je hart wilt luchten of over iets wilt sparren. Bijvoorbeeld hoe je een bepaalde situatie het best kunt aanpakken, je in een relatie vast bent gelopen en niet goed weet hoe je daarmee om kunt gaan of dat je twijfelt over je keuzes.


Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Stuur me dan een berichtje, dan neem ik contact met je op. 

bottom of page