top of page

Vitale en duurzaam inzetbare medewerkers!

Informatie over de gezondheid van medewerkers is essentieel voor een werkgever! Hoe vitaler je werknemers zijn, hoe vitaler je organisatie en dat zie je terug in de resultaten. Veel gezondheidsklachten zijn terug te voeren op een verkeerde balans tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning van het lichaam, het onvoldoende kunnen aangeven van eigen behoeften en grenzen. Het levert op heel veel gebieden iets op om te investeren in de gezondheid, vitaliteit en welzijn van medewerkers.

De kosten van onze gezondheidszorg blijven stijgen en steeds meer werkgevers zoeken naar manieren om de vaak hoge kosten te drukken. Beat By Beat geeft trainingen en advies aan bedrijven die willen investeren in de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 


Stress blijft aanwezig, overal en altijd. Stress komt kijken bij verandering en ons leven bestaat uit uit niets anders dan verandering. Kortdurende stress kan onze prestaties verbeteren én is zelfs vaak nodig om optimaal te presteren. Maar stress die langere tijd aanhoudt en waar onvoldoende herstel tegenover staat, kan voor een grote diversiteit aan klachten zorgen. Met een lifestyle assessment worden vroege signalen van stress en werkdruk herkent voordat er serieuze uitputting of burn-out plaats vindt, zodat er op tijd kan worden ingegrepen.


Voor organisaties is het van groot belang dat de medewerkers die in dienst zijn een goede balans weten te vinden tussen stress en herstel, dat zij vitaal zijn. Want met vitale medewerkers kun je optimaal presteren. Voel je je als werkgever mede verantwoordelijk voor het welzijn van je medewerkers, dan is het tijd om het open gesprek aan te gaan en bereid te zijn een cultuurverandering in te zetten. 


Als partner van het Finse bedrijf Firstbeat gebruik ik de Evidence-based technologie voor professionele analyses. Deze technologie wordt gebruikt door Garmin én ingezet bij clubs als Arsenal, Manchester city, Manchester United en de Chicago Bulls.

- Het Lifestyle assessment geeft inzicht in vitaliteit voor optimaal presteren;

- Het brengt de basis voor het stimuleren van veerkracht en betrokkenheid;

- Het geeft de mogelijkheid tot het ontdekken van energieverslindende en energieherstellende factoren in de organisatie;

Kortom het is een effectieve tool om mede zorg te dragen voor de gezondheid van personeel. 


Meer weten? Vraag via deze link meer informatie aan. 

bottom of page