top of page

Verzuim en Re-integratie coaching

Als het werk als 'teveel' voor je voelt,  je niet meer weet hoe je het allemaal moet blijven doen of je al voor korte of langere tijd uitgevallen bent op je werk, dan kan je wel een steuntje in de rug gebruiken. Als je werknemer bent kun je bij Beat By Beat terecht als je werkgever een traject wil bekostigen, maar ook als je een traject aan wilt gaan los van je werkgever. Alleen al het feit dat je een coach aan je zijde hebt staan kan ervoor zorgen dat je je veel zekerder gaat voelen en weer meer plezier krijgt in het (nadenken over) werk. Zekerder in wat je doet en zekerder richting je werkgever, dat is wat ik terug krijg van zowel werknemers als werkgevers. 


Het traject start met een intakegesprek. Afhankelijk van de vraag vindt er ook een gesprek plaats met je werkgever. 

Beat By Beat gaat je vervolgens stap voor stap weer op weg helpen:


1. Weer op krachten komen. Dus allereerst je patronen ontdekken. Hiervoor starten we met een 3,- 4,- of 5- daagse leefstijl analyse om te ontdekken wat jou energie kost en op welke momenten je herstelt. Als je dit weet, dus visueel hebt gemaakt waar je energie-lekken zitten, ontdek je ook waar je energie van krijgt en kun je gaan opbouwen. Hierbij help ik jou door samen jouw ongezonde patronen te gaan ontdekken en deze te doorbreken (patronen in je gedrag, gedachten en gevoelens). Door praktische tips & tricks, waaronder een goede dagstructuur, kun je jouw energiebalans herstellen. Denk hierbij aan ook voeding, bewegen & sport en nachtrust. 


2. Vervolgens maken we de stap naar het thema werk. Wat heb jij nodig om deze opgebouwde goede energiebalans voort te zetten in combinatie met werk, wat heb je nodig om terug te keren in je werk, kún je nog terugkeren in je werk? Want dat hoeft niet altijd het geval te zijn.  We houden onze blik open voor re-integratie eerste spoor of bij een andere werkgever, re-integratie tweede spoor. 


3. In de laatste fase voel je steeds meer dat je de regie over je leven hebt teruggekregen en voel je het plezier weer in wat je doet. In deze laatste fase bouwen we de coaching af door minder vaak af te spreken, soms te kiezen voor een telefonisch consult om vervolgens los te gaan laten. 


Wil je meer weten? Of wil je graag een kennismakingsgesprek? Stuur me via deze link een bericht. 

bottom of page