top of page

Als (psychodynamisch) coach is mijn doel altijd mijn cliënten te helpen te optimaliseren, door verdieping van zelfinzicht en door ook letterlijk visueel te maken waar je energie van krijgt én wat je energie kost. De vraag "hoe gaat het nu écht met je" is daarin erg belangrijk. 

Ik gebruik voor coachvragen rondom energiebalans, naast de gesprekken, fysieke metingen om goed inzicht te krijgen in wat de impact is van je activiteiten van alle dag op je welzijn én hoe je daarvan herstelt. In combinatie met het gesprek hierover krijg je inzicht in je eigen psychodynamische processen en dat opent de deur naar een blijvende persoonlijke ontwikkeling en verbetering. 

Wanneer er sprake is van een disfunctioneel patroon van activiteiten en herstel, is dit vaak een proces dat al jaren bezig is. Als je stressgevoelig bent en onvoldoende aan goed herstel toe komt, dan is dat patroon al heel vroeg zichtbaar in je energiebalans. Daarom starten we met een meerdaagse meting om vast te stellen waar je nu staat en gaan dan met elkaar in gesprek over waar je naartoe wilt. Door met jou (samen) een plan te maken van hoe we dat gaan doen help ik je naar meer functionele patronen van activiteit en herstel. Het managen van je eigen energie, dat is waar het uiteindelijk over gaat.  [Meer weten? KLIK HIER]


Goed eten, goed slapen, goed bewegen, goed denken... er wordt veel gezegd en aangeraden over wat je moet doen om je goed te voelen in deze wereld. Maar hoe weet je nu of je op het goede pad zit? Hoe weet je dat die meditatie of bodyscan voor jou werkt? Wanneer ben je eigenlijk aan het herstellen óf juist toe aan een nieuwe prikkel? 

Een worsteling waar ik jaren mee rond liep, maar nu een oplossing voor heb gevonden. 

Letterlijk zicht krijgen op jezelf en hoe jouw stress en herstel er op een dag uit zien.  

Met een Leefstijl analyse maak je oververmoeidheid, prikkelbaarheid, stress en de mate van herstel inzichtelijk. 


Een leefstijl analyse geeft je vandaag inzicht in wat je kunt doen om op langer termijn problemen te voorkomen! 

Ook is deze analyse interessant, omdat je hiermee kunt ontdekken waar je energie verliest, waar de kansen liggen om meer energie te krijgen en of je liefdevol en wijs met je eigen lichaam om gaat. Misschien kom je er eindelijk achter waar dat energie-lek van jou zit of welke gebieden in je leven meer aandacht verdienen! 

Een leefstijl analyse is voor iedereen heel leuk om een keer te doen. En ook leuk om cadeau te doen aan iemand!
[Wil je hier meer over weten? KLIK HIER]

bottom of page