top of page

Als (psychodynamisch) coach is mijn doel altijd mijn cliënten te helpen meer zelfinzicht te krijgen, door te ontdekken waar je energie van krijgt én wat je energie kost.

De vraag "hoe gaat het nu écht met je" is daarin erg belangrijk. 


Ik gebruik voor coachvragen rondom energiebalans, naast de gesprekken, soms ook biofeedback apparatuur om goed inzicht te krijgen in wat de impact is van je activiteiten van alle dag op je welzijn én hoe je daarvan herstelt. In combinatie met het gesprek hierover krijg je inzicht in je eigen psychodynamische processen en dat opent de deur naar een blijvende persoonlijke ontwikkeling en verbetering. 

Wanneer er sprake is van een disfunctioneel patroon van activiteiten en herstel, is dit vaak een proces dat al jaren bezig is. Als je stressgevoelig bent en onvoldoende aan goed herstel toe komt, dan is dat patroon al heel vroeg zichtbaar in je energiebalans. Dit kijken dus zeker niet alleen naar activiteiten zoals sport, maar juist ook naar welke relaties in jouw leven energie kosten. Door met jou (samen) een plan te maken van hoe we dat gaan doen ondersteun ik je in het leren omgaan met ingewikkelde patronen en relaties en gaan we samen op weg naar meer functionele patronen van activiteit en herstel.
Het managen van je eigen energie, dat is waar het uiteindelijk over gaat.  
Meer weten? KLIK HIER

Goed eten, goed slapen, goed bewegen, goed denken... er wordt veel gezegd en aangeraden over wat je moet doen om je goed te voelen in deze wereld. Maar hoe weet je nu of je op het goede pad zit? Hoe weet je dat die meditatie of bodyscan voor jou werkt? Wanneer ben je eigenlijk aan het herstellen óf juist toe aan een nieuwe prikkel? 

Een worsteling waar ik jaren mee rond liep, want dit is echt voor iedereen anders 


Letterlijk zicht krijgen op jezelf en hoe jouw stress en herstel er op een dag uit zien.  

Door het juiste gesprek, soms in combinatie met biofeedback maken we samen jouw
(over)vermoeidheid, prikkelbaarheid,
stress en mate van herstel inzichtelijk. 

bottom of page