top of page

 

Wat anderen over mij zeggen...

 

Als een cliënt graag zijn of haar ervaringen wil delen, dan lees je dat hier terug: 

 

"Mijn leven is ingrijpend veranderd"

27 oktober 2020

Nadat ik meerdere burn-outs gehad heb gehad, bezocht ik een psycholoog, haptonoom, en Shiatsu-therapeut. Ik voelde me elke keer stukken beter, maar na een tijdje kreeg ik opnieuw last van paniek, angst, en stress. Toen kwam ik bij Lizet terecht. 

 

Ik zou zo graag zelf iets in handen hebben om in balans te blijven, en ondanks dat ik bijvoorbeeld twee keer in de week aan yoga doe, en vaak wandel, lukte dat niet.

Wat direct al een heel fijne verrassing was is dat Lizet zó goed kan luisteren en zich kan inleven, dat ze heel snel in de gaten wat er leeft. Het is heel fijn als iemand je meteen begrijpt.
 

Daarnaast overlegt ze op een open en prettige manier met je over wat je nodig hebt, en op wat voor manier ze je kan helpen. Dat zijn bij elkaar, vind ik, bijzondere gaven.
 

In het begin was het nogal confronterend hoe vaak ik me op een dag en nacht bewust werd in paniek te zijn, bang of onrustig. Door de behandeling merkte ik dat het al gauw beter ging.
 

Inmiddels ben ik zo'n half jaar verder en is mijn leven ingrijpend veranderd.

Doordat ik de meeste tijd ontspannen ben heb ik meer energie, voel ik me vrolijker, komen prikkels minder hard binnen, en is het leven weer fijn.

Het is daarom dit ik dit stukje schrijf, in de hoop dat het iemand anders kan gaan helpen om weer goed in je vel te zitten.
 

- Renate Schrijver -  

bottom of page